Diensten

Veridia Consulting ondersteunt leiders van bedrijven in het maken en uitvoeren van bedrijfsstrategieën die resultaten leveren.

Strategie

Zet koers door een bedrijfsstrategie te maken met scherpe keuzes en een duidelijk verhaal.

Groeiplan
Nieuwe markt betreden
Groeiverhaal voor investeerders

Executie

Neem actie door de strategie om te zetten in duidelijke actieplannen die teams kunnen uitvoeren.

Operationele verbetering
Strategieuitvoering
Prestatiemanagement

Transformatie

Behaal resultaat door de competenties in de organisatie te versterken die de groeiambitie kunnen realiseren.

Digitale transformatie
Organisatieontwerp
Procesontwerp

Succespercentage

In de afgelopen 15 jaar heb ik met bedrijven gewerkt om nieuwe strategieën te maken, operationele uitvoering te verbeteren en organisaties te transformeren.

We zijn in 84% van onze projecten succesvol geweest in het maken van een aanbeveling of transformatie die goedgekeurd en uitgevoerd is, waarmee de cliënt de gewenste resultaten heeft behaald.

Lees meer over behaalde resultaten.

caret-down caret-up caret-left caret-right
Mahesh Iyer CEO Growth Markets, Signify

Nora is uitzonderlijk goed in het ontwikkelen van een perspectief over 3-5 jaar en het uitwerken van de essentiële strategieën waarop het bedrijf zich moet richten.

Nora heeft een overtuigende strategie voor ons gemaakt die het mogelijk maakte om ons op de executie te richten en daarmee succes te behalen.

Aanbevelingen

Mijn cliënten en collega's vertellen hoe ze onze samenwerking hebben ervaren, en hoe ik ze heb geholpen om koers te zetten, actie te nemen en resultaten te behalen.

Lees hier hun aanbevelingen.

 

Over mij

Nora Ghaoui

Nora Ghaoui

Ik heb brede ervaring en een diepe interesse in alle aspecten van bedrijfsmanagement. Wat mij drijft is bedrijven hun groeiambities te laten realiseren en hun uitvoering te verbeteren om meer succes te behalen.

In de afgelopen 20+ jaar heb ik gewerkt als R&D projectleider, management consultant, hoofd strategie en operationeel directeur (chief operating officer).  Ik ben gepromoveerd in procestechnologie aan de universiteit van Cambridge, en ik heb 5+ jaar gewerkt bij elk van Unilever, McKinsey & Company en Philips.

Sinds 2016 ben ik zelfstandig consultant.  Mijn klanten zijn bedrijven die variëren in grootte van scale-up tot MKB tot multinational. Mijn sectorervaring is in consumentengoederen, technologie, energie, verlichting, telecom, financiële dienstverlening en industriële productie.

Ik ben lid van de Raad van Advies van Kweri, een data science bedrijf dat data science experts levert en data pipelines bouwt voor visualisatie en modellering.

 

Zet koers. Neem actie. Behaal resultaat.