Diensten

Veridia Consulting ondersteunt leiders van bedrijven in het maken en uitvoeren van groeistrategieën die resultaten leveren.

Groeistrategie

 

Investeer niet meer in stilstand.

Maak een uitvoerbare groeistrategie.

Richt je op meer acties die resultaat behalen en minder die dat niet doen.

Betere uitvoering

 

Maak geen plannen meer die niets opleveren.

Help je team om de plannen uit te voeren.

Breng mensen, processen en inhoud samen om sneller vooruitgang te boeken.

Effectieve organisatie

 

Laat je organisatie niet meer je vooruitgang in de weg staan.

Ga jezelf op een andere manier organiseren.

Verander je organisatie en capaciteiten om je strategie te ondersteunen.

Succespercentage

Ik werk aan verandering en om zakelijke resultaten te behalen. In de afgelopen 18 jaar heb ik met bedrijven gewerkt om betere strategieën te maken, operationele uitvoering te verbeteren en organisaties te transformeren

We zijn in 87% van onze projecten succesvol geweest in het maken van een aanbeveling of transformatie die goedgekeurd en uitgevoerd is, waarmee de cliënt de gewenste resultaten heeft behaald.

Aanbevelingen

Mijn cliënten en collega's vertellen hoe ze onze samenwerking hebben ervaren, en hoe ik ze heb geholpen om koers te zetten, actie te nemen en resultaten te behalen.

 

caret-down caret-up caret-left caret-right
Mahesh Iyer CEO Growth Markets, Signify

Nora is uitzonderlijk goed in het ontwikkelen van een perspectief over 3-5 jaar en het uitwerken van de essentiële strategieën waarop het bedrijf zich moet richten.

Nora heeft een overtuigende strategie voor ons gemaakt die het mogelijk maakte om ons op de executie te richten en daarmee succes te behalen.

Fabrizio Corradini Managing Director, Genuine Ventures

Super-slim, vol doorzettingsvermogen en met briljante stakeholdermanagement heeft Nora te allen tijde het strategische perspectief vastgehouden tijdens een delicaat procesverbeteringsproject.

De inzichten en aanbevelingen die zij voor de cliënt maakte waren zonder uitzondering bedachtzaam, gebaseerd op solide analyses en actiegericht.

Over mij

Nora Ghaoui

Nora Ghaoui

Ik heb brede ervaring en een diepe interesse in alle aspecten van bedrijfsmanagement. Wat mij drijft is bedrijven hun groeiambities te laten realiseren en hun uitvoering te verbeteren om meer succes te behalen.

In de afgelopen 20+ jaar heb ik gewerkt als R&D projectleider, management consultant, hoofd strategie en operationeel directeur (chief operating officer).  Ik ben gepromoveerd in procestechnologie aan de universiteit van Cambridge, en ik heb 5+ jaar gewerkt bij elk van Unilever, McKinsey & Company en Philips.

Sinds 2016 ben ik zelfstandig consultant.  Mijn klanten zijn bedrijven die variëren in grootte van scale-up tot MKB tot multinational. Mijn sectorervaring is in consumentengoederen, technologie, energie, verlichting, telecom, financiële dienstverlening en industriële productie.

Ik ben lid van de Raad van Advies van Kweri, een data science bedrijf dat data science experts levert en data pipelines bouwt voor visualisatie en modellering.

 

Zet koers. Neem actie. Behaal resultaat.