Diensten

Veridia Consulting ondersteunt leiders van bedrijven in het maken en uitvoeren van groeistrategieën die resultaten leveren.

Groeistrategie

 

Investeer niet meer in stilstand.

Maak in plaats daarvan een uitvoerbare groeistrategie.

Richt je op meer acties die resultaat behalen en minder die dat niet doen.

Data science voor CEO's

 

Maak strategisch gebruik van data.

Integreer data in je visie voor groei.

Zorg dat data en AI voor jou werken, niet andersom.

Succespercentage

In de afgelopen 15 jaar heb ik met bedrijven gewerkt om nieuwe strategieën te maken, operationele uitvoering te verbeteren en organisaties te transformeren.

We zijn in 84% van onze projecten succesvol geweest in het maken van een aanbeveling of transformatie die goedgekeurd en uitgevoerd is, waarmee de cliënt de gewenste resultaten heeft behaald.

caret-down caret-up caret-left caret-right
Mahesh Iyer CEO Growth Markets, Signify

Nora is uitzonderlijk goed in het ontwikkelen van een perspectief over 3-5 jaar en het uitwerken van de essentiële strategieën waarop het bedrijf zich moet richten.

Nora heeft een overtuigende strategie voor ons gemaakt die het mogelijk maakte om ons op de executie te richten en daarmee succes te behalen.

Aanbevelingen

Mijn cliënten en collega's vertellen hoe ze onze samenwerking hebben ervaren, en hoe ik ze heb geholpen om koers te zetten, actie te nemen en resultaten te behalen.

 

Over mij

Nora Ghaoui

Nora Ghaoui

Ik heb brede ervaring en een diepe interesse in alle aspecten van bedrijfsmanagement. Wat mij drijft is bedrijven hun groeiambities te laten realiseren en hun uitvoering te verbeteren om meer succes te behalen.

In de afgelopen 20+ jaar heb ik gewerkt als R&D projectleider, management consultant, hoofd strategie en operationeel directeur (chief operating officer).  Ik ben gepromoveerd in procestechnologie aan de universiteit van Cambridge, en ik heb 5+ jaar gewerkt bij elk van Unilever, McKinsey & Company en Philips.

Sinds 2016 ben ik zelfstandig consultant.  Mijn klanten zijn bedrijven die variëren in grootte van scale-up tot MKB tot multinational. Mijn sectorervaring is in consumentengoederen, technologie, energie, verlichting, telecom, financiële dienstverlening en industriële productie.

Ik ben lid van de Raad van Advies van Kweri, een data science bedrijf dat data science experts levert en data pipelines bouwt voor visualisatie en modellering.

 

Zet koers. Neem actie. Behaal resultaat.