Hier zijn aanbevelingen van cliënten en collega’s over hoe het is om met mij samen te werken:

caret-down caret-up caret-left caret-right
René Janssen CEO & Founder, Lepaya

Nora heeft een cruciale bijdrage geleverd aan onze integratie na de fusie. Haar evenwichtige aanpak – het leveren van waardevolle inhoud, het stroomlijnen van processen en het zorgen voor onze mensen – was precies wat we nodig hadden.

Ze blonk uit in het analyseren van situaties, begeleidde onze teams naar praktische oplossingen en stimuleerde ons altijd om meer te bereiken. Haar positieve maar uitdagende stijl motiveerde ons om zowel als team als als individu te groeien.

Nora is zeer impactgericht, deskundig en attent en ook op persoonlijk vlak hoop ik dat we in de toekomst weer met haar zullen samenwerken.

Frans van Kreuningen CEO, Krauthammer

Nora speelde een cruciale rol bij de integratie van Krauthammer en Lepaya tot één samenhangende organisatie. Haar gestructureerde aanpak en diepgaande kennis van de organisatorische dynamiek hebben ons door dit complexe proces geleid.

Melanie Polke Strategy Office Lead, Lepaya

Ik heb gedurende het hele project erg prettig met Nora samengewerkt. Opvallend is haar vermogen om complexe ideeën te vertalen naar praktische stappen. Ik houd vooral van haar pragmatische aanpak, waarbij de focus op nauwkeurigheid behouden blijft.

Ze werd voor mij een waardevolle mentor en sparringpartner. Ze fungeerde als klankbord en bood inzichten die verder gingen dan onze werkbesprekingen. Haar humor en positieve instelling gaven elke bijeenkomst een positieve sfeer. Ik hoop snel weer met haar samen te werken.

Benjamin Häusler Senior Key-Account Director & Sales Lead, Lepaya

Nora heeft het PMI-proces op een zeer professionele, systematische en waarderende manier geleid. Ze had altijd een goed overzicht van het algemene proces en de mijlpalen, en structureerde de input systematisch met een zeer goed oog voor wat meer en wat minder belangrijk was.

Wat erg hielp was dat ze zich niet alleen richtte op het faciliteren van een gesprek, maar ook ondersteunde bij het creëren van relevante eindproducten en daarbij haar expertise inbracht.

Sergei Spiridonov MD of Operations, Sun European Partners

Nora heeft een van de portfoliobedrijven van Sun, CNC, geholpen met een breed scala aan onderwerpen – van het PMO-management van het veranderprogramma tot het ondersteunen van de kwaliteits- en resultaatverbetering van de fabriek voor Exotische paddestoelen.

Nora is geweldig geweest in het doorgronden van de essentie van de belangrijkste vragen, het betrekken van het managementteam (van senior niveau tot de werkvloer) en hun respect winnen, het uitvoeren van de belangrijkste analsyses op een grondige en praktische manier, en het team helpen om tot verstandige aanbevelingen en acties te komen.

Ik zal zeker weer met Nora werken.

Paul Janssen CFO CNC Group

Nora was een geweldige aanjager van ons PMO veranderprogramma om onze prestaties te verbeteren en efficiëntie te verhogen.

Nora is gefocust, datagedreven en erg efficiënt. Ze is duidelijk, erg senior in haar role, en laat niet los om gestelde doelen te behalen zonder daarbij wendbaarheid te verliezen. Ze was een grote aanjager van het verbeteren van de prestaties van onze nieuwe Exotics-fabriek die met opstartproblemen kampte.

Ik heb met veel plezier met haar samengewerkt.

Maaike Dekkers CEO Tech Bakery

Nora heeft onze salesstrategietraject geleid. Zij heeft ons vooral geholpen om de business case van alle productlijnen scherp te krijgen en ons – op vriendelijke manier – gedwongen om echt keuzes te maken, waar iedereen achter staat.

Ook hebben we met haar hulp een proces gedefinieerd waarin alle afdelingen (sales, marketing, consultants en service) veel meer aligned zijn en aan hetzelfde doel werken. Zij heeft ons geleid naar een gezamenlijke uitkomst die een echt resultaat was in plaats van eindigde bij alleen de discussie.

Onno Lint Algemeen directeur en mede-oprichter Morphotonics

Nora heeft ons ondersteund in bottom-up strategieformulering door middel van een kleine serie consistente, vruchtbare en heldere workshops. Door haar uitgebreide kennis en ervaring in strategie en uitvoering, in combinatie met haar aangename en sterke persoonlijkheid, is werken met Nora uitermate plezierig en resultaatgericht.

Inspirerend, open, vriendelijk als ook duidelijk sturend als het moet en met een goed gevoel voor de belanghebbenden. Het resultaat mag er zijn. Een aangescherpte strategieformulering, afgestemd op ons als MKB bedrijf, met een daaruit afgeleid concreet en doenbaar actieplan. Een overtuigend en tijdig eindresultaat dat wij zonder de ondersteuning van Nora niet zouden hebben bereikt.

Mocht u een aanscherping of aanpassing zoeken van uw ondernemingsstrategie en op basis daarvan tot realiseerbare acties willen komen, aarzel niet, contact Nora!

Fabrizio Corradini Managing Director, Genuine Ventures

Super-slim, vol doorzettingsvermogen en met briljante stakeholdermanagement heeft Nora te allen tijde het strategische perspectief vastgehouden tijdens een delicaat procesverbeteringsproject.

De inzichten en aanbevelingen die zij voor de cliënt maakte waren zonder uitzondering bedachtzaam, gebaseerd op solide analyses en actiegericht.

Ik zou haar aanbevelen als waardevolle adviseur en zakelijke partner voor elke strategische transformatie.

Michele Volpi tal & dev Founder and CEO

Wij hebben samen met Nora gewerkt aan onze commerciële pipeline en CRM projecten, en wij vonden haar altijd slim, gedreven en collaboratief. Hoewel ze een externe consultant was beschouwden wij haar altijd als deel van ons team en hebben we veel van haar geleerd.

Als je een aanjager van verandering nodig hebt, bel haar! Ze kan zeker het verschil maken.

Joette Gibson Product Marketing Manager, ZOLL Medical Corporation

Nora is erg inspirerend, niet alleen door de strategische plannen die ze maakt, maar ook door de manier waarop ze cross-functionele samenwerking tussen teams voor elkaar krijgt om de waarheid in de business case te achterhalen.

Voor het Philips Light & Health team heeft zij een duidelijke roadmap gemaakt voor explosieve groei in de markt van medische apparaten. Ze zou voor elk bedrijf een aanwinst zijn, en ik zou met haar elke strijd aangaan!

Mahesh Iyer CEO Growth Markets, Signify

Nora is uitzonderlijk goed in het ontwikkelen van een perspectief over 3-5 jaar en het uitwerken van de essentiële strategieën waarop het bedrijf zich moet richten.

Nora heeft een overtuigende strategie voor ons gemaakt die het mogelijk maakte om ons op de executie te richten en daarmee succes te behalen.

Jørgen Behrens Chief Product Officer, HERE Technologies

Ik heb met Nora aan een complex en veelomvattend strategieproject gewerkt en ik was helemaal onder de indruk van haar bijdrage en vaardigheden. Zij kan nieuwe concepten heel snel doorgronden en toepassen op de huidige situatie.

Ze is uitzonderlijk goed in de essentie en inzichten uit informatie halen en deze op een manier presenteren die de meeste betekenis en impact heeft voor haar publiek. Ze heeft uitstekende organisatievaardigheden en kan een team laten leveren in de opgegeven tijd.

Ik zou op elk moment met haar werken en beveel haar van ganse harte aan.

Anne-Marie Hendriks Manager, KPMG

Nora is een geweldige manager geweest. Zij is erg motiverend, en nog belangrijker, zij gaf mij de ruimte en het vertrouwen om mijzelf als strateeg te ontwikkelen.

Nora is erg scherp en ze is sterk in het vertalen van complexe ondewerpen in begrijpelijke materie. Ik kan haar van harte aanbevelen als manager, collega en vriendin!

Samy Belemi Founding Partner, NewShores

Ik had de eer om samen met Nora aan een complex strategieproject te werken.  Ik was onder de indruk van de helderheid van haar gedachten, en haar vermogen om door complexe materie heen te snijden en met heldere, relevante en uitvoerbare aanbevelingen te komen.

Ik heb altijd haar advies gewaardeerd hoe om te gaan met moeilijke strategische uitdagingen. Ik zal haar altijd zonder twijfel aanbevelen bij elk bedrijf dat strategische expertise zoekt om zijn prestaties te verbeteren.

Daniele Pugliese Product Director, Whirlpool

Nora is een professional met uitzonderlijke analytische, intellectuele en interpersoonlijke vaardigheden. Als ze haar teams managet weet ze de juiste balans te vinden tussen genoeg vrijheid geven en de tijd vinden om haar teamleden te begeleiden. Als er een probleem is staat ze klaar om te helpen.

Ik wil het ook hebben over de manier waarop ze stakeholder management uitvoert, altijd in staat om te beïnvloeden maar soms ook om het met de leiders oneens te zijn. Door haar leiderschap tijdens onze samenwerking heeft zij mijn vertrouwen en respect gewonnen!

Kijk ook op mijn trackrecord om de resultaten van dit werk te zien.

Wil je ook met mij samenwerken? Neem dan contact op.

Recente posts